Novo u našoj ponudi! Poljobit d.o.o. postao je ovlašteni distributer za Republiku Srbiju RYOBI (Japan) električnog alata i električne opreme za otvorene prostore.

Kao jedan od najpoznatijih i najprodavanijih – A brendova u svetu RYOBI predstavlja sinonim u klasi Premium DIY alata.

Između ostaloga odlikuje se najvećim brojem aku. alata koji koriste istu bateriju (18V ONE+), skoro 300 različitih mašina i uređaja! Takođe, izdvaja se i po tome što  se potpuno isti ulaza za baterije nalazi na svakom aku. alatu (18V) već skoro 30 godina, tako da kad jednom kupite RYOBI bateriju možete je koristiti mnogo decenije bez obzira na model, seriju i godište vašeg budućeg alata?!

RYOBI  alati namenjeni su pre svega zahtevnijim korisnicima (ne  hobistima) kao što su zanatlije  i tzv. kućni majstori zlatnih ruku (za standardne modele), ali i onim zahtevnim premium korisnicima – profesionalcima (HIGH  PERFORMANCE – HP modeli). Otkrijte zašto u Americi čitavu klasu elektro alata zovu RYOBI klasom alata!

* RYOBI brend alata je važan član moćne grupacije TTI.

Techtronic Industries (TTI) je lider svetske klase u kvalitetnim potrošačkim, profesionalnim i industrijskim proizvodima koji se plasiraju u industriju za uređenje doma i bašte, za popravke i industriju građevinarstva. Neki od moćnih brendova grupacije su npr. MILWAUKEE, RYOBI, AEG…itd.