Slide pogledajte naš GRAPHITE mašine i alati namenjeni su za teške uslove rada pri skoro profesionalnim opterećenjima. DETALJNIJE alata i opreme izbor električnih Slide veliki izbor NAKAYAMA PRO - LAWN MOWER TECHNOLOGY
Savršena ravnoteža napredne tehnologije i visoko kvalitetnih materijala.
DETALJNIJE alata i opreme baštenskog
Slide pogledajte naš VERTO brend poseduje širok asortiman proizvoda za baštu, radionicu i kuću. Ručni i električni alati namenjeni su za upotrebu sa umerenim opterećenjem. DETALJNIJE alata i opreme izbor električnih Slide veliki izbor TOPEX brend u svom asortimanu nudi široku lepezu alata i pribora za kuću i garažu. Pouzdani, solidnog kvaliteta spadaju u jedan od najpriznatijih brendova ručnog alata u Poljskoj. DETALJNIJE alata ručnih Slide veliki izbor BLADE - Brend koji dolazi.
Nenadmašan odnos kvalitet / cena.
DETALJNIJE za alat pribora
Slide veliki izbor Brend NEO simbolizuje istinsku profesionalnost. Kompetentnost brenda podrazumeva isporuku pouzdanih alata koji pokazuju snagu, preciznost izrade i visok kvalitet. DETALJNIJE alata i opreme profesionalnih Slide pogledajte naš izbor AEG - Još od 1898. predstavlja sinonim za nemačku tehnologiju i kvalitet DETALJNIJE električnog i aku.alata profesionalnog Slide veliki izbor Brand Sola- Sinonim kvaliteta.
Tradicija duga preko 70 godina.
DETALJNIJE alata mernih

SVET ALATA
NA JEDNOM MESTU

Poljobit
POLJOBIT d.o.o. je predstavnik i ekskluzivni distributer kako profesionalnih, tako i kućnih alata i dodatne opreme. Posebnu pažnju skrećemo na brend BLADE koji se ističe sa svojim kvalitetom, dizajnom i veoma konkurentnom cenom što i nas čini veoma ponosnim. Odaberite brend koji želite i pogeldajte našu ponudu.
BLADE
GRAPHITE
TOPEX
VERTO
NEO TOOLS
SOLA
GREENMILL
TOP TOOLS
PATROL
TIK
AEG
POLJOBIT
NAKAYAMA
BORMANN
MARINE YACHT ROPE - Italy

PRIBOR ZA ALAT (397)

Električni alati (183)

Ručni alati (461)

Baštenski program (164)

Kutije Klaseri Torbe (41)

HTZ OPREMA (75)

KVALITETAN ALAT DOSTUPAN SVIMA
BREND ČIJE IME GOVORI SVE – BLADE

Većina električnih i pneumatskih alata koriste pribor za alat koji prvenstveno treba da seče, buši, urezuje, narezuje, kosi, itd. Kod svih njih se podrazumeva da na sebi moraju da imaju i kvalitetno sečivo (oštricu). Iz tog razloga i ne čudi zašto se brend BLADE, čije ime i samo za sebe sve govori (blade – eng. prevod za reč sečivo) nameće kao pametan izbor.

Naša lokacija &

Kontakt forma