Uncategorized

Avgust 2021.

Poljobit d.o.o. postao je distributer električnog i pneumatskog alata čuvenog nemačkog proizvođača AEG POWER TOOLS.

Još od svog osnivanja, daleke 1898 godine AEG predstavlja prvu prenosivu bušilicu i od tog trenutka pošinje nova era u svetu mašina i alata. Kao i tada, tako i danas posle više od 100 godina brend AEG nudi vrhunske alate namenjene profesionalnim korisnicima. 

Uncategorized

Jun 2020.

Prezentacija novog bolida Zorana Kastratovića na stazi NAVAK

Bili smo na prezentaciji novog bolida našeg proslavljenog šampiona Zorana Kastratovića na stazi NAVAK centra. Grupa Topex kao novi partner, odnosno sponzor našeg sportiste predstavila se i ekskluzivnom reklamnom grafikom NEO premium brenda koja je krasila sam automobil. Pored toga u najtežim radnim – takmičarskim uslovima NEO profesionalni alati i mašine će biti verni drug našeg višestrukog šampiona i njegovog tima u borbi za nove pobede.

Uncategorized

Januar 2020.

Dokaz da odličan kvalitet i vrhunski dizajn mogu biti dostupni širokom krugu potrošača po izuzetno povoljnim cenama je upravo brend BLADE.

Vrhunskog dizajna, pažljivo izbalansiranog kvaliteta (u dva nivoa – poluprofi / profi) sa cenom koja ni izbliza ne potpada u klasu kojoj pripada svakako spada u “BestBuy“ izbor na tržištu.
Mašine, alati, pribori, potrošni materijal … su samo deo asortimana koji pokriva brend BLADE.

Poljobit je dobio tu čast da bude distributer brenda BLADE u Republici Srbiji.

Uncategorized

Maj 2019.

Kao najveći kupac u Republici Srbiji preduzeće Poljobit je imalo tu čast i zadovoljstvo da bude gost kompanije Sola (Austrija) svetski poznatog proizvođača preciznih mernih alata.

Pored  prezentacije kompletnog  proizvodnog asortimana i upoznavanja sa budućim novitetima poseta samoj fabrici je ostavila svakako najveći utisak na nas. Najmodernije mašine i roboti, desetine laboratorija kao i najrigoroznija  kontrola kvaliteta samo su dokaz da se do savršenstva ne dolazi tek tako.

Pored oficijelnog (poslovnog) dela naši dugogodišnji poslovni partneri i dragi domaćini upoznali su nas sa najlepšim znamenitostima  tri države (Austrije, Švajcarske i Nemačke) koje izlaze na Bodensko jezero.

alati poljobit alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

 

Uncategorized

April 2019.

Prošao je još jedan Sajam automobila u Beogradu. Jedinstvena manifestacija koja je ove godine okupila na stotine hiljada posetilaca (kažu više nego ikada). Poljobit je bio među odabranim izlagačima koji su svojim prisustvom obogatili kako samu ponudu tako i ukupan dojam same manifestacije. Naš štand je i ovog puta, po opštem utisku posetilaca, spadao u najlepše. Koliko zbog samog renomea manifestacije toliko i zbog naglaska na profesionalne korisnike (servise pre svega) predstavili smo top brendove od Grupe Topex (koja je bila i naš partner – suizlagač). Naš štand krasili su:

Brend NEO (profesionalni ručni alati, zaštitna odeća i obuća kao i kutije za alat) te takođe brendovi GRAPHITE PRO i GRAPHITE (profesionalni i poluprofesionalni električni i akumulatorski alati).

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit