Uncategorized

Maj 2022.

Novo u našoj ponudi. Poljobit d.o.o. postao je ovlašteni distributer za Republiku Srbiju kompanije – KSEIBI (Kina). KSEIBI spada u red najpoznatijih i najkvalitetnijih imena (brendova) iz Republike Kine. Odlikuje ga širok asortiman alata i pribora vrlo dobrog kvaliteta izrade, modernog (evropskog) dizajna sa fantastičnom cenom. KSEIBI alati namenjeni su kako hobistima (STANDARD) tako i onim zahtevnijim majstorima (INDUSTRIAL).

kseibi
bihui tools, Novosti

Maj 2022.

Poljobit d.o.o. postao je ovlašteni distributer za Republiku Srbiju kompanije BIHUI. U pitanju je čuveni kineski proizvođač profesionalnog alata i pribora za keramiku i to prvenstveno velikog formata. Kao proizvođač i izvoznik na mnogo kontinenata prvenstveno se ističe činjenicom da veliki deo svoje proizvodnje čine proizvodi napravljeni za najpoznatije evropske kompanije pod njihovim žigom (brendom).

Odnos cena/kvalitet je ono što brend BIHUI čini izuzetno atraktivnim za profesionalne korisnike. BIHUI – evropski (italijanski) dizajn i kvalitet po mnogo konkurentnijoj ceni.

Uncategorized

Avgust 2021.

Poljobit d.o.o. postao je distributer električnog i pneumatskog alata čuvenog nemačkog proizvođača AEG POWER TOOLS.

Još od svog osnivanja, daleke 1898 godine AEG predstavlja prvu prenosivu bušilicu i od tog trenutka pošinje nova era u svetu mašina i alata. Kao i tada, tako i danas posle više od 100 godina brend AEG nudi vrhunske alate namenjene profesionalnim korisnicima. 

Uncategorized

Jun 2020.

Prezentacija novog bolida Zorana Kastratovića na stazi NAVAK

Bili smo na prezentaciji novog bolida našeg proslavljenog šampiona Zorana Kastratovića na stazi NAVAK centra. Grupa Topex kao novi partner, odnosno sponzor našeg sportiste predstavila se i ekskluzivnom reklamnom grafikom NEO premium brenda koja je krasila sam automobil. Pored toga u najtežim radnim – takmičarskim uslovima NEO profesionalni alati i mašine će biti verni drug našeg višestrukog šampiona i njegovog tima u borbi za nove pobede.